Hoinărind prin Pădurile Fantasticului Banat – Introspecții de Început de An!

0
920
Piatra Alba Moldova Noua M9 Caras Severin CLisura Dunarii Fantasticul Banat-2
Photo ©FantasticulBanat.com

Vară, iarnă… în pustă, pe Clisură, în minunatul Banat Montan sau chiar în jurul fantasticei Timișoara, a hoinări singur printre pădurile din dragul nostru tărâm, îți oferă o experiență vizuală și… introspectivă unice!

Este vorba mai mult decât orice, de o oportunitate de a te reîncărca energetic, emoțional și spiritual pentru a fi gata pentru o nouă rundă în lumea ‘civilizată’.

Piatra Alba Moldova Noua M9 Caras Severin CLisura Dunarii Fantasticul Banat-1
Photo ©FantasticulBanat.com

Printre copacii seculari, a căror freamăt de frunze naște un nou cântec al naturii cu fiecare adiere de vânt, într-o armonie primordială cu fondul sonor al susurului izvoarelor de apă și refrenul zglobiu al corurilor de păsărele care ciripesc neîncetat, te regăsești mereu ca element esențial al unui splendid univers plămădit special pentru a-ți aminti perpetuu de măreția Creatorului nostru.

Piatra Alba Moldova Noua M9 Caras Severin CLisura Dunarii Fantasticul Banat-3
Photo ©FantasticulBanat.com

Este o experiență recomandată oricui, mai ales la început de an, o perioadă a rezoluțiilor și angajamentelor. Așadar oriunde te-ai afla, privește în zare spre direcția unde crestele coroanelor copacilor se contopesc cu orizontul, îndreaptă-te într-acolo și cufundă-te în natură!

Odată ajuns, abandonează-te măreței creații a lui Dumnezeu măcar pentru o secundă… de multe ori, este tot de ceea ce ai nevoie!

Piatra Alba Moldova Noua M9 Caras Severin CLisura Dunarii Fantasticul Banat-4
Photo ©FantasticulBanat.com

 

LEAVE A REPLY